Coaching

125.00

Via telefoon of beeldbellen kan je een uur met me sparren over alles waar je een antwoord op wil. Maak een account aan via de afreken-knop. Heb je een kortingscode? Druk dan ook op de afrekenknop om je kortingscode in te vullen. Het eerste gesprek is trouwens voor niks en kan je hier inplannen.

Categorie:

Als je op een ‘gewortelde’ manier jezelf wil ontwikkelen in en meer te weten wil komen van Podiumkunst moet je bij Malinca zijn! Zij weet waar ze het over heeft en heeft een uitgebalanceerd didactisch talent.


Malinca is TOP! De lessen zijn leuk ingedeeld met creatieve en hilarische oefeningen.

Ik doe zelf vooral aan stand-up comedy, een kunstvorm die veel leunt op interactie. Sinds de ‘Inspiratiedag’ sta ik met veel meer vertrouwen en ontspanning op het podium, ik durf veel meer gewoon Henk te zijn en dat is -zonder te willen overdrijven- voor een aanzienlijk deel de verdienste van Malinca.

Met de juiste woorden weet Malinca je te raken en je op het goede spoor te zetten. Met de ruimte voor zelfontplooiing. Het is een cadeautje om met haar te werken.

Inhoudelijk een ongelofelijk sterke trainer. Weet precies waar ze het over heeft en kan dat ook overbrengen en duiden. Ze heeft een heldere visie op podiumwerk/verhalen delen die mij erg aanspreekt en inspireert.

Malinca geeft geweldig les. Door haar jarenlange ervaring weet ze waar ze het over heeft. Ze kan heel goed het unieke talent van een persoon naar boven halen en is zeer goed in de juiste feedback geven. Ook is ze niet bang om te zoeken naar wat jou raakt en drijft.

Als cabaretier gebruik ik het niet echt, want dat podium zoek ik zelf niet op. Wel pas ik het geleerde uit de training toe tijdens podiumpresentaties die bij mijn werk als journalist horen, bij het maken van columns en toespraken en bij mijn hobby als muzikant/kleinkunstenaar.

Tot mijn verbazing bleek dat helemaal niet nodig te zijn om door mijn podiumvrees heen te breken. Door de oefeningen en de opbouw ervan, ging het overwinnen van die schroom eigenlijk vanzelf.

Malinca weet n sfeer te creëren waarin alles er mag zijn.

Na 7 jaar theatersport les en vertellers ervaring ZO VEEL NIEUW GELEERD van Malinca!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

error: Content is protected !!