Werken aan je talent, elkaar versterken

Nee, d’r is niks mis met je

Try Out Club

De Try Out Club is prive-regie in groepsverband. Voor alle soorten presentaties zoals: pitches, TED-Talks, leiderschapstalks met humor, boekpresentaties, audities, pop-up talks, fuckup stories, comedy & cabaret.
Een community die elkaar helpt ontwikkelen door het vergroten van je sterke kanten met mensen om je heen die je feedforward geven zodat je aan de gang blijft. Waarin we elkaars stok achter de deur zijn om elkaars motor gaande houden. Voor iedereen die zijn verhaal wil vertellen en aanscherpen. Voor iedereen die zichzelf groter wil denken. Dit geldt ook voor mijzelf. Ik oefen mijn speech, probeer ik een nieuwe oefening uit of leer ik jullie een nieuwe tool aan.

  • Prive-regie in groepsverband.
  • Membership van 1 jaar voor €220, excl.btw.
  • Vier sessies per jaar van 12.00-17.00 uur in Heerewaarden. Data: half januari, half mei, half augustus en half november
  • Whats(gr)app-groep.
  • Minimaal én maximaal 8 deelnemers.
  • Deelname is op uitnodiging.

Om mee te doen: maak een account aan en doe de betaling via de afrekenknop.

Geraakt!

Ik wilde er niet aan, maar door het geduldige en subtiele aftasten en pushen van Malinca heeft ze mij tools gegeven om anders naar mezelf te kijken en heeft ze me empowered.
Ze zocht naar wat bij mijn persoonlijkheid aansloot en verzon opdrachten op maat die mij hebben uitgedaagd. Daardoor ben ik overtuigender en zelfverzekerder in mijn rol als dramaturg.
Daarnaast heb ik veel geleerd over humor & pijn en tools gekregen om een schrijvers- en productieteam te inspireren en motiveren. Ik ga ook nog haar E-learning: ‘Hoe breng ik meer humor in mijn leven en werk’ doen.
Haar persoonlijke en lichte aanpak heeft mij geraakt waardoor ik gegroeid ben. Ik zal haar zeker aanbevelen bij collega’s. Ik geef haar een 8 voor deze humor-coaching.

Dramaturg KRO-NCRV

Zaken gaan makkelijker

Ik geef een 8 voor deze coaching-sessies.
Ik ben spontaner geworden, ben vrolijker en zaken gaan gemakkelijker na 6 weken begeleiding door Malinca Verwiel als humor-coach.
Ik raad het anderen aan omdat ik nu zaken veel meer vanuit de humoristische kant benader. Ik ga graag verder met de live-groep.

Partner Agri Food Health Innovation Centre

 

Over mij

Ik ben opgeleid als theaterdocent en kleinkunst-docent en heb zo’n duizend leerlingen besmet met het cabaretvirus, daarnaast heb ik  meer dan 30 beginnende cabaretiers aan een bloeiende carrière geholpen, o.a. Claudia de Breij en Leon van der Zanden. Ik ben Cum Laude afgestudeerd op mijn scriptie: “Hoe maak je een komedie tragisch en hoe maak je een tragedie komisch?”. Ben in 1999 officieel benoemd als kleinkunst-docent door Ruut Weissman (Amsterdams Kleinkunstacademie). Werkte 4 jaar voor het Amsterdams Kleinkunst Festival en begeleidde de tournee van het Concours om de Wim Sonneveld-prijs. Ik ben tevens speakercoach voor pitches, TED-talks, seminars en boekpresentaties. Ik hoop iedereen zo playful mogelijk te maken , maar leg ook graag op een liefdevolle manier de vinger op de zere plek. Mijn roots liggen zowel in grappigste provincie van Nederland, Brabant, als in de meest serieuze provincie van Nederland, Gelderland.

Wat is mijn drive?

Ik zie cabaret, kleinkunst, comedy & humor als een manier van leven.
Mijn drijfveer om cabaretiers te regisseren, cabaret-lessen te geven en keynotes over humor te geven is ontstaan uit mijn jeugd waar de humor uit nood geboren is in een familie van vechters, slachtoffers en drama-queens. Het voelde alsof ik een toeschouwer was van een slecht geschreven Grieks drama. Er was bij ons thuis altijd zóveel spanning. Mijn reden om humor te gebruiken was omdat ik van die spanning af wilde. Ik voelde de onstuitbare behoefte aan iets lichts, iets vrolijks en aan meer lucht. Humor was hier dus niet het doel, maar een manier om de spanning te breken.

error: Content is protected !!