We geven jullie een 9.

Flexibel, maatwerk, snel schakelen, begrijpen goed wat we nodig hebben, heldere boodschap en leuke show.

Provincie Gelderland

Een 10

Wij geven jullie een tien en bevelen jullie aan voor andere organisaties. De teamtraining wordt op een leuke en luchtige manier gegeven, waarin we om onszelf en elkaar konden lachen. Onze medewerkers hebben elkaar, op een losse manier veel beter leren kennen, waardoor ze makkelijker contact met elkaar maken.

Axians Security

Een 9!

Dat een afwachtende groep in een mum van tijd enthousiast gemaakt kan worden en meedoet met alles wat van hen gevraagd werd! We bevelen jullie zeker aan voor andere organisaties en zouden jullie dan omschrijven als: Out of the box denkers, creatief en inspelend op het moment.

Zorgpartners Midden Holland Thuiszorg

Professioneel en weten van aanpakken

Politie (Basisteam Echt)

Leerzaam

​Lachen, los, anders, leuk en open, apart, nuttig, leerzaam, authentiek, out of the box, teamspirit, energie, collectief, samen. We hebben die middag enorm genoten, ik hoor van iedereen positieve verhalen. De insteek om die middag met een lach naar huis te gaan is zeker gelukt!

Achmea

Frisse wind

Wat een goede en warme 2-daagse hebben we gehad. Nog bedankt voor alle inzet en………..ja gewoon alles ?. Wij geven jullie een 9 en bevelen jullie aan aan andere organisaties, omdat jullie op een luchtige en humoristische manier duidelijk maken waar het om draait.

Leuk, energie, luchtig zonder oppervlakkig te zijn, frisse wind, het levert verbinding op, luchtig gecombineerd met serieus, oprecht, open en energiek, humor is het cement, humor is de oplossing, wat humor non-verbaal met mensen doet, elkaar beter leren kennen, wat ik kwijt was heb ik weer gevonden, dat we een groep zijn, positief, weer zin om dingen op te pakken, verfrissend, speels en luchtig, terug naar de basis, gezellig, vrouwelijke aanwezigheid, goed luisteren, op maat, afgestemd.

Provincie Gelderland

Je wordt er vrolijk en los van

Goede afsluiting van ons professionaliseringstraject. Interessant, uitdagend, uit je comfortzone, frustrerend omdat iedereen zegt dat ik het goed doe, terwijl ik me van binnen zo onzeker voel, maakt creatief, grappig, anders denken, humoristisch, leerzaam, je wordt er vrolijk en los van, het herkaderen van je gedachten.

Hogeschool Utrecht

Perfecte aftrap

De show was echt een ontlading. We snakten naar een beetje lucht, af en toe de vinger op de zere plek, weer een eenheid gevoeld en de energie gekregen om met z’n allen door te gaan. De workshops waren heel ontspannen en echt de verbinding die we nodig hadden om weer een teamgevoel te krijgen. ‘Ik had van te voren geen zin, maar ik ben blij dat ik geweest ben.’ Het was de perfecte aftrap naar onze verdere teamontwikkeling. Het heeft diepgaander invloed dan we op eerste gezicht dachten. Bijvoorbeeld dat je ziet dat sommige collega’s meer zelfkennis hebben dan je dacht!

Het Plein Zutphen

Allemaal langs dezelfde meetlat

​Meer openheid. Wij zijn niet gewend om te zeggen wat we voelen. En het gaat om wat we willen en voelen en niet om procedures. We zijn op een luchtige en speelse manier allemaal langs dezelfde meetlat gelegd en daardoor weer gelijkwaardig en weer meer een eenheid. En dat helpt voor het vervolg.

Wageningen University & Research, Facilitair Bedrijf, BHM

Verademing

​Een inspirerende motivatieboost. Mooie focus op kracht; je kunt meer dan je denkt. Dit sloot goed aan op onze wensen. Leuke, afwisselende show. Het is een verademing om niks meer te moeten. Heerlijk om het beeldmateriaal te consumeren. Leuk samenspel met elkaar. Iedereen deed mee. Leuk om jezelf belachelijk te maken. Zelfspot. Humor. Intrinsieke motivatie: Hoe denk je over jezelf en hoe reageer je op bepaalde dingen?

Stichting Edomah (Ergotherapeuten)


​Laten zien dat veranderingen niet zwaar hoeven zijn

Jullie raken de zaal op een luchtige manier met simpele voorbeelden uit het dagelijks leven.
En jullie laten zien dat veranderingen niet zwaar hoeven zijn en dat je eigenlijk constant met veranderingen bezig bent. In ons prive-leven gaan we luchtig met veranderingen om en op het werk zien we allerlei beren op de weg. Jullie maken eigenlijk veranderingen gewoon. Veranderingen zijn niet speciaal, maar zijn er continue.

Gemeente Weert

Prikkelend

​Je kan wel zien dat het echt land in de zaal. Zo leuk, ik ben jullie meteen gaan volgen op facebook.
Geweldig, top, verrassend. Mooie balans tussen humor en inhoud. Prikkelend.
Jullie maken moeilijke onderwerpen op een luchtige manier bespreekbaar.

Sorgente

Bruisend en niet belerend

Aanrader, energiek, bruisend en niet belerend. Heel belangrijk dat ze de info die we hadden gegeven goed hadden verwerkt en het zat op het goede level. Fijn samengewerkt te hebben. Humor en serieus wisselen elkaar goed af. Brengen iets teweeg, zetten mensen aan het denken.

Scholen in de Kunst

Lekker licht

Heel leuk hoe jullie een best wel moeilijk onderwerp benaderen en hoe jullie de directeur aanpakken, lekker licht. Of het doordringt weten we niet, maar we kunnen er aan terug refereren. We hebben veel rare trainingen gedaan, maar je moet gewoon niet moeilijk doen. Je moet gewoon positief zijn en luchtig.

Hill's Pet

De juiste steekjes onder water

Wij geven jullie een 8,5.
Het uur vloog voorbij.
Thema veranderen komt prima over zonder dominant te zijn.
Ik vond het erg doeltreffend.
Funny inspirerend.
De juiste steekjes onder water. Show levert veel spontane reacties op.
Luchtig, gezellig en aansprekend.
Prikkelend, leuke afwisseling.

Gemeente Brielle

Dynamisch

De combinatie van korte filmpjes en tekst pakt bijzonder goed uit. Het maakt het optreden dynamisch en verrassend.

UMC Utrecht

Doet een beroep op je creativiteit

De training teamspirit doet een beroep op je creativiteit. Leuk dat we de hele tijd aan het werk waren en oefeningen deden en niet alleen maar aan het consumeren waren. Veel gelachen met en om elkaar en een paar verrassende dingen gehoord, wat er in ieder geval heel goed uitkomt is ieders basiskarakter en daarmee zijn bijdrage/aanvulling op het team.

Wageningen Universiteit & Research

Lekker en opbouwend

We hebben leuke reacties ontvangen van de deelnemers mbt de kennismakingsdag en jullie show. Zat allemaal lekker in een opbouwend programma.

Politie Limburg

Men kon zich veilig uiten

Uiteindelijk werden er 5 actuele problemen omgedacht tot mogelijkheden.Sprankelend, dynamisch en humoristisch werd er een moeilijk en gevoelig onderwerp benaderd en bespreekbaar gemaakt. Humor in bedrijf heeft een sfeer kunnen creëren waarin een no-nonsens groep zich veilig kon uiten.

Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement Scheepvaartverkeers- en Watermanagement (VWM) Noord-Oost.

Dit helpt echt!

Reactie leidinggevende:
Dit helpt echt! Ik heb jullie al aanbevolen aan een andere organisatie. Iedereen heeft heel veel inzicht gekregen in zijn/haar eigen aandeel en voelt een heel andere verantwoordelijkheid. Iedereen communiceert beter, meer vanuit begrip waardoor je een andere actie-reactie modus krijgt.

Reacties van de deelnemers:

  • Prettig om niet alleen te praten en daarmee in rondjes te blijven draaien maar vooral eens te doen.
  • Ik denk dat het veel stof gegeven heeft tot nadenken zodat het effect later zichtbaar gaat worden.
  • Gaf goede aanleiding tot gesprekken en stilstaan bij wat jouw handelen voor de ander betekent en wat jouw aandeel hierin is.
  • Vond het een gezellige, inhoudelijke dag. Er zijn zaken aangestipt die niet eerder besproken zijn.
  • Ik ervaar meer openheid en mogelijkheden om drama gedrag hierna beter te begrenzen.
  • Niet meer stilstaan maar echt door! 
  • Gezellig. Leuke, andere manier om naar dingen te kijken.
  • Het effect was dat er meer plezier was, een positievere sfeer en ontspanning.
  • Positieve dag met elkaar, gebaseerd op krachten!

Jeugdbescherming Regio Amsterdam

Een dikke 8,5!

Ik geef jullie persoonlijk een dikke 8.5!
Het effect van een show van Humor in Bedrijf is met een lach en in een informele sfeer een positieve indruk krijgen van elkaar, de stad en de kernwaarden die van belang zijn voor onze organisatie. Wij zouden Humor in Bedrijf aanbevelen voor andere organisaties omdat ze met vakmanschap, behoud van de identiteit van onze organisatie en een flinke dosis humor mensen weten te verbinden.

Gemeente Den Helder

Een 9!

Wij geven jullie een 9. Het effect van de workshop overtreft de verwachtingen; onze mensen zijn er nog steeds mee “bezig” en zijn nog steeds zeer enthousiast. Wij zouden Humor in Bedrijf aanbevelen aan andere organisaties omdat het een professionele organisatie is die de doelstellingen die je geeft wil begrijpen en beheersen en op die manier slaagt in de opdracht.

Van der Endt-Louwerse

​Feedback dmv humor & zelfspot

Onze studiedag met ons team heeft zijn doel bereikt en we geven jullie een 8. Humor in Bedrijf had een mooi programma samengesteld met o.a. feedback dmv humor & zelfspot. We zijn weer een stapje verder in het proces van verbinding en dat feedback niet per definitie negatief geladen hoeft te zijn. Ik raad hun luchtige trainingen aan voor andere organisaties.

Fontys Paramedische Hogeschool (FPH)

​Opbouwend naar de toekomst kijken

Echt super, het interactieve was echt super belangrijk anders hadden we de aandacht niet tot het einde vast kunnen houden. Positieve sfeer, humor. Jullie hebben een groep die dit niet gewend is geprikkeld om uit hun comfort-zone te treden. Goede mix tussen zeggen wat er aan de hand is maar zonder er in door te schieten. Mensen werden gedwongen om na te denken waar kan ik kennis of hulp vandaan halen of hoe kan ik hulp geven? Het gaf een kijkje in elkaars keuken. Het effect is bewustwording. Ik denk dat de medewerkers nu meer nadenken over hoe ze positiever samen kunnen werken. Door o.a. opbouwend naar de toekomst te kijken en niet te blijven hangen op wat er in het verleden verkeerd is gegaan. Wij geven jullie een 8. 

A.P. van den Berg

Een positieve flow

Humor in Bedrijf gaf ons een positieve flow waardoor we elkaar beter hebben leren kennen. Dit was zinvol voor de rest van het programma, maar ook voor de gewone omgang met elkaar, voor het echie. Ze brachten op de goede manier het proces op gang om kennis op te doen, kennis te delen en er thuis ook daadwerkelijk iets mee te doen. Ze leveren maatwerk om een proces op gang te krijgen en te begeleiden voor korte of lange termijn. We geven een 8.
‘Geen saaie begin-lezing’
‘Leuke sfeer, Humor in Bedrijf was super treffend.’
‘Humor en inhoudelijk een leuk programma.’
‘Met name de start van de middag door Humor in Bedrijf. Dat gaf een heel goede positieve sfeer.’
‘Fijn om collega’s weer te spreken en te netwerken, goede positieve vibe (mede door inzet van Humor in Bedrijf).’
‘Humor in bedrijf zorgde voor leuke sfeer en verbinding. Volgende keer weer of iets dergelijks.’

Raad voor de rechtspraak

Fenominal

Fenominal, usefull, educational, inspirering, more comfortable then expected, connecting, positive, different, fun, connecting, something else, creativity makes you laugh, introspective.

FMO

Verrassend

Inspirerend, verwarmend, verhelderend, verrassend, energiek, lollig, leuk, verbindend, blij, ruimte biedend, enerverend, grappig, fijn, vrolijk.

Yulius

Je ontdekt meer over iemand door een uur met hem te spelen, dan door een jaar met hem te praten

Gezellig, creatief, luchtig, uitdagend, lachend, humoristisch, grappig, anders, open, verrassend, grappig, fantasie, elkaar beter leren kennen. Je ontdekt meer over iemand door een uur met hem te spelen, dan door een jaar met hem te praten.

Rovinij

Haalt je uit je dagelijkse stramien

Nieuwe kijk op samenwerking. We geven een 9! Leuk, enthousiast, energiek en een goed verhaal! Een eye-opener voor onze ondernemers in Drenthe. Humor in Bedrijf haalt je op een ontspannen manier uit je dagelijkse stramien.

Ondernemend Aa en Hunze

Lering & vermaak

Goede balans tussen humor & inhoud, lering & vermaak. Bas Schrijver & Mounia Bahi Communicatie & Marketing

De Haagsche Hogeschool

Zorgvuldig kado

Ik geef een 7,5 en dat is erg hoog voor mijn doen. Jullie voorstelling was een mooi verrassend en een zorgvuldig kado voor onze hardwerkende pedagogische medewerkers. Jullie speelde goed in op het publiek en kregen ze goed mee. Ze kwamen zelfs uit hun comfortzone. Ik was blij.

Stichting Mooi Peuterspeelzalen

Wij-gevoel

Een speech van Humor in Bedrijf heeft als effect: erkenning van gevoelens, het creëren van een wij-gevoel en geeft daardoor een positieve, productieve impuls.

Gemeente Den Haag

Ongedwongen

Heeft een hele goede bijdrage geleverd aan ons doel, op een ongedwongen, prettige, humoristische en toch serieuze manier. Er wordt nog over nagepraat….dus het heeft indruk gemaakt!

De Friese Meren, gemeente Friesland

Speels

Door wat meer zelfspot makkelijker aanspreekbaar. Speels en met humor naar de essentie van je interactie met anderen (Workshop Interactie Leidinggevenden).

Gemeente Lelystad

Hoger plan

Humor in Bedrijf heeft zich goed in de materie verdiept en had de kern te pakken. Deze kick-off voor onze kwaliteitsverbetering heeft de tongen losgemaakt en brengt ons kwaliteitsbewustzijn op een hoger plan.

Vicoma Engeneering

Fantastisch duo

Fantastisch duo. Veel gevoel voor humor. Passie! Lastige groep om enthousiast te krijgen, dat is nog nooit zo goed gelukt als vandaag.

Anticimex

Humor zet aan het denken

Wij waren op zoek naar een entertainende club die wat gespecialiseerder bezig was met het thema veranderen en gelukkig vonden we die in Humor in Bedrijf. Hun optreden is goed bevallen: humor zet aan het denken en is een leuke en vrolijke afsluiting van een serieuze meeting.

Cofely Nederland NV

Hakte er ook emotioneel in

Het optreden voor het jubileum van Wim Vos was erg origineel en afwisselend, het openingslied hakte er ook emotioneel in, echt mooi, dankzij jullie optreden weten we nu echt hoe onze collega in elkaar steekt!

Sherpa

​Elkaar versterken

We waren op zoek naar een educatief teamuitje voor onze service- en projectmanagers om veilige patronen te doorbreken, meer gebruik van elkaar te maken en elkaar te versterken. We weten nu als teamleden van elkaar wie wat kan leveren, wie wat nodig heeft en bij wie je kan groeien in je ontwikkeling. Humor in Bedrijf spiegelt op een positieve en enthousiaste manier en we bevelen ze zeker aan voor andere organisaties.

De Tweede Kamer der Staten-Generaal

Een 10!

Ik was best bang, dat de zaal niet goed op gang zou komen, maar echt, wat kunnen jullie fijn porren tot men loskomt! Het resultaat is naar mijn idee, dat in vergelijking tot eerdere jaren er na de voorstelling meer gedeeld en met elkaar gesproken werd, men was losser! Goed ingeleefd, van serieus thema naar iets meer lucht in de tent zonder het thema uit het oog te verliezen. Jullie hebben de gasten op een humoristische wijze meegenomen in het thema duurzame inzetbaarheid. Jullie dagen uit, zetten aan tot denken en leren mensen zaken humoristischer te bekijken.

Care2Care

Boost voor onze saamhorigheid

Méér dan een troostpakket. Een lichtje in de duisternis, een boost voor onze saamhorigheid. Jullie hebben de positieve vibe weer goed aangewakkerd, prima mix van humor & serieus. Werkzaam. Kicken.

Meda Pharma B.V

Verrassend, leuk

Verrassend, leuk, anders dan normaal, ook het interactieve, de volgende keer dat ik wat heb ga ik zeker aan Humor in Bedrijf denken.

De Nederlandse Bank

Confronterend in positieve zin

Humor in Bedrijf zet je op een hele creatieve manier aan het denken. Het is confronterend in positieve zin. De kernwoorden zijn: humor met inhoud, interactief, to the point en maatwerk.

Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid Nibra NIFV

Veranderen komt vanuit jezelf

Goed, met een knipoog. Wat mensen eruit halen is dat veranderen vanuit jezelf komt, je moet ook willen veranderen. Degene die naast mij zat had voortdurend tranen in zijn ogen van het lachen. Reint Kastelijn Manager Veiligheidzaken

Unive

Alle pijnpunten benoemd

Jullie kregen ze goed mee op onze inspiratiedag van het consortium Rivas-Careyn en dat is niet makkelijk met deze doelgroep. Inhoudelijk hebben jullie alle pijnpunten benoemd.

JGZ

Boost

We kregen er een boost van! Dit is nog eens een inspirerende manier van feedback geven. Vaak hoor je alleen wat over de dingen die niét goed gaan. Nu word je je ook bewust van de dingen die wél goed gaan. Humor in Bedrijf heeft ons een geslaagde dag bezorgd die ook nog lang zal doorwerken.

Summa College

Mooie ijsbreker

De workshop is me prima bevallen. Ik heb het idee dat er in ons team een zekere ontspanning is gekomen en de bereidheid om zelf organiserend te gaan werken is toegenomen. Mijn ervaring hierover is dat het een mooie ijsbreker is geweest, om op verder te borduren: er ontstond openheid, bereidheid tot eerlijkheid en herkenning.

GGZ BAVO Europoort

Ludiek en informeel

Mede dankzij de inzet van Humor in Bedrijf hebben wij op een ludieke en informele wijze onze eerste projectmijlpaal gevierd. Onze medewerkers hebben genoten van de show die ons nieuwe inzichten en vooral nieuwe energie heeft gegeven. Dankzij Humor in Bedrijf gaan we weer met veel zin en energie werken aan ons volgende project succes.

Stedin/Eneco

Leuke avond

Gisteren hebben jullie ons een leuke avond bezorgd met jullie optreden. De informatie die ik jullie van te voren had verstrekt was op een mooie/leuke manier verwerkt in jullie programma. Kritische noot die ik hoorde: teveel filmpjes, had iets meer van “jullie” zelf in gemogen. Lied op het laatst was leuk.

Zorgplein Maaswaarden

Leven in de brouwerij

Ze verhelderen, zetten de realiteit in een ander daglicht en brengen leven in de brouwerij. Echt een aanrader!!!

Transfergroep Rotterdam

Niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen

Humor in Bedrijf presenteerde – voor een enthousiast publiek – een vlekkeloos lopend programma over veranderen. De acteurs houden ons met humor en venijn een spiegel voor en zijn niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen.

Eigen Haard

Prettige samenwerking

Ik heb de samenwerking met Humor in Bedrijf als prettig ervaren. We hebben samen een zorgvuldig voortraject doorlopen. Het is fijn om met ervaren mensen te werken, te zien dat zaken serieus worden voorbereid. Onze bezoeker vonden het prettig om een intensief programma af te kunnen sluiten door met elkaar te lachen.

Cofely Nederland NV

De juiste snaar

Jullie hebben de juiste snaar geraakt: Denken in mogelijkheden en niet in problemen.

Medisch Centrum Leeuwarden

Lachen, nadenken en dan in beweging komen

De messcherpe analyse van Humor in Bedrijf laat ons lachen, dan nadenken en tot slot in beweging komen.

Ministerie van Justitie

Doet wat met je mindset.

Humor en realisme gaan hand in hand tijdens deze verandershow. De kijk op veranderingen, acceptatie, weerstand en eigen invloed zijn onlosmakelijk verbonden met de praktijk van het veranderproces binnen mijn organisatie. De positieve ludieke benadering doet wat met je mindset.

Ministerie Immigratie en Naturalisatiedienst (IND)

Verrassend en energiek

Humor in Bedrijf gaf ons een verrassende en energieke start van onze samenwerkconferentie, waarop onze organisatie op humoristische wijze werd belicht. Door de weerstand en kritische houding voor een theatershow direct te benoemen, hadden ze de zaal gelijk mee.

Amnesty International

Ontspannen en leerrijk

De Workshop Veranderen was ontspannen en leerrijk tegelijk en sloot perfect aan bij de workshop die we daarvoor hebben gedaan. De medewerkers weten nu dat de directie het goed voor heeft met iedereen. Goedgezind en benieuwd naar wat gaat komen, gaan we het komende verander-traject in.

Boost Loyalty

Uit onze comfortzone

De training lef was leuk, interactief, interessant, andere kijk op onze collega’s en samenwerking, ontspannen, we stappen nu wat makkelijker uit onze comfortzone, dwingt de medewerkers om op een andere manier over zichzelf na te denken.

Young Vebego

De omslag tussen theorie & praktijk

Het is gelukt om mensen naar zichzelf te laten kijken. Jullie maakten de omslag tussen theorie & praktijk. Verbazingwekkend hoeveel jullie uit die zaal kregen, hoe graag mensen iets willen zeggen. En hoe toegespitst het was op onze bijeenkomst. Zat echt heel goed in elkaar. En al die filmpjes zo leuk.

Cello-Zorg

Binnen enkele minuten was de `boel` ontdooid

Sloot goed aan bij het thema van de dag. Goed voorbereid op de doelgroep. Gezellig, open, uitnodigend. De interactie met de zaal was zeer goed. Binnen enkele minuten was de `boel` ontdooid. Wij bevelen de shows van Humor in Bedrijf zeker aan. Sprankelend, uitnodigend en eens een keer iets anders!!!!

Careyn JGZ

error: Content is protected !!